26 Şubat 2016 Cuma

Tahtakale Tuvalet Tıkanıklığı Açma 99 ₺ 0212 417 21 87

Tahtakale tuvalet tıkanıklığı açma tesisatçı firmamızda kırmadan robot makine cihazlarımızla tıkalı tuvalet açma hizmeti veriyoruz. Tuvalet tıkanıklığı nasıl açılır diye araştıryorsunuz elbette cevabı bizde robot makine sistemleri ile kırmadan açılıyor.

Tahtakale Robotla Tıkanıklık Açma

Kırmadan Tuvalet Açılır
Tahtakale tuvalet açan tesisatçı işlemlerimizde araştırma safhası ilk 15-30 dakika içinde tamamlanabilir. Tıkanıklığı açmak için ekipman ve elektronik aygıtların başlatılması, daha geniş kanala kadar bunların ilerletilmesi yani tam temizlik genelde ilk 1 saat içinde bitirilmektedir. Tahtakale tuvalet tıkanıklığı açma analiz desteğimiz ile ses detektörlerinden bile destek aldığımızı biliyor musunuz? Atıklar bazen yabancı cisim olabilir ve pet şişe örneğini burada verelim. Sürekli akan sularda basınç kaybı atıkların olduğu bölgelerde düşer ve bu şekilde bile gelişmiş analiz desteğini size sunabiliriz. Basit tıkanıklık olarak gördüğümüz biraz biriken atıkları açmak birkaç saniye sürmektedir ve cihaz bunu gerçekten mükemmel şekilde yapmaktadır. Diğer taraftan problemin ana kaynağı atıkları su basarak uzaklaştırmak için tüm önlemler tarafımızca yapılacaktır. Tahtakale tıkalı tuvalet açma işlemlerimiz devam ederken bazen kanal içindeki temizliği gider bölgesine hava basarak noktasal yerini tespit edebiliyoruz. Bunu geniş yapılı ve tesisat borularının büyük yer kapladığı alanlarda uygulayabiliriz. Tespit tamamsa temizlik için kanal açıcı gibi ekipmanlar ile artık işlemler daha hızlı ilerleyecek demektir. Ağırlaşan, içinde atık biriken, su geldikçe boru çaplarına dışa gelecek şekilde baskı oluşturan boruların temizliği ve varsa yıpranan bölümlerin tamiri için bizleri mutlaka arayınız.

Tahtakale tuvalet tıkanıklığı açma ekibimiz ile termal kamera desteğinden yararlanmak ister misiniz? Borularda hasar varsa, atıklar belli noktadan çıkış yapıyorsa montaj, tadilat gibi işlemler için borunun tam yerini bulmamızı sağlayan bu ekipmanları kullanan ekibimizden desteği mutlaka almalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.