27 Şubat 2016 Cumartesi

Çapa Tuvalet Tıkanıklığı Açma Robotla Tuvalet Açma 521 13 86

Çapa tuvalet tıkanıklığı açma robotla tuvalet açma servisi kırmadan dökmeden tıkalı klozet açma için özel robot açıcı makine sistemlerinden faydalanıyoruz. Tuvalet tıkanıklığı nasıl açılır artık sizde biliyorsunuz o halde vakit kaybetmeden bizi arayınız.

Tıkanmış Tuvalet ve Lavabo Robotla Açılır

Kırmadan Robotla Tuvalet Açılır

Fatih Çapa tuvalet tıkanıklığı açma görevlilerimiz ile şu anda kullandığımız ekipmanları geçmişte çok defa test etme imkânı bulduk. Gelişmiş cihazlardan söz ediyoruz ve kanal içi hijyen için bu gerçekten şarttır. Çapa tuvalet açma bayilerimizin sayısı artmakla birlikte cihaz gücü ile gider içlerinde hızlıca tam bir çevre oluşturacak şekilde temizlik çalışmalarımız devam etmektedir. Parça üretimi sırasında arızalar veya sağlam olsa bile işçilik hataları, tam olarak boruların birbirine geçmemesi maalesef borunun içe doğru hafif bükülmesi ile sonuçlanabilir. İçteki bu tümsek eğer kırılmamış ise su giderken takılacak demektir. 1-2 santim çapındaki kabloları gider içine gönderir ve oradan görüntü alırız. Nerede problem varsa sadece orada çalışma yaparız ve gereksiz tadilat gibi aksaklıkları gündeme almayız. Bu şekilde problemleri ortadan kaldırmak ve atıkları temizlemek için yanınızdayız. Çapa tıkalı tuvalet açan tesisatçı teknisyenlerimizin tecrübelerinden şimdi yararlanın, çeşitli ev ortamında oluşmuş atıklar, kirli yüzey kalıntıları, yabancı cisimler ve daha fazlasının verdiği zarara en aza indirelim. Kireç ve atık madde çözücü vasfı ile hazırlanan ve satılan bazı maddeleri kullanmak için ne kadar para harcadınız? Her seferinde işe yaradığını gördünüz mü? İçeriğindeki asit miktarının özellikle kalitesiz tesisat boruları kullanılan boruları eritme ihtimalinin olduğunu biliyor musunuz? Gelin bu probleme cihazlarımız ile tam bir temizlik başlatarak son verelim.

Çapa tuvalet tıkanıklığı açma personelimiz ile artık 7/24 bizlere ulaşabileceksiniz. Çok yönlü tespit çalışmaları, sorunun tam olarak nasıl geliştiğini ve nerede çalışma yapmamızı sağlayacak kameralı ekipmanlar ile artık güven içinde olabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.